Do You Feel Lucky?

Vimeo

Antic Teatre 5 i 6.05.18 URSA SEKIRNIK – Radio HitURSA SEKIRNIK
Radio Hit – Nous llenguatges del cos
El 5 i 6 de maig a l’Antic Teatre – http://www.anticteatre.com/ –

Idea i realització: Urša Sekirnik
Disseny de llums: Joana Serra Forasté
Vestuari i escenografia: Maria Bartrons i Pou
Revisió del text: Judit Obach Colomer
Producció: Kulturno umetniško društvo NUM (KUD NUM)
Coproducció: Antic Teatre

Amb suport de: Ajuntament de Škofja Loka, tragantDansa, L’Estruch, Fabrica de Creació de les Arts en Viu, G.R.U.A., La Poderosa, LiftOff Residency a New Dance Alliance New York, nunArt

https://ursasekirnik.wordpress.com

Tots coneixem hits – els millors èxits musicals; els escoltem, els cantem i els més molestos, no ens els podem treure del cap. El projecte RADIO HIT observa hits des de diferents angles, és una performance sobre l’alegria d’escoltar i ballar els nostres hits preferits. Ens porta pel camí dels records connectats amb els hits, ens recorda els que gairebé hem oblidat i intenta despertar el nostre desig de ballar.

Urša Sekirnik es va graduar a la Salzburg Experimental Academy of Dance l’any 2011 i habitualment treballa com a performer i ballarina. En el seu treball, ella busca maneres de trobar un terreny comú amb el públic, ja sigui emocionalment, tot compartint una història personal on el públic pugui sentir-se identificat com a través de l’(ab) ús de canals àmpliament utilitzats com l’Skype, blogs i botiges web.

És cofundadora de KUD NUM, un col·lectiu artístic multidisciplinari. Com a ballarina va participar en la peça The Show Must Go On de Jerome Bel i ha estat col·laborant amb Joana Serra, CollectifPoPs, Phoebe Osborne, Carolina Alejos i Silvia Elgarrista. Actualment està participant en el projecte O.V.N.I. del col·lectiu Big Bouncers.

Likes: 3

Viewed:

source

Related posts
Vimeo

HIT : KRYcon

Vimeo

Hit Machine

Vimeo

The Hit

Vimeo

KIDS HIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *